5746 Sayılı Kanuna Tabi Puantaj Hesaplaması Güncellendi

Tarih: 1 Kasım 2017    Kategoriler: Geliştirme Duyuruları, Muhasebe   

Personel kartında 5746 sayılı kanuna tabi personelin puantaj hesaplaması güncellendi. e-Bildirgede arge dışında çalışılan günlerin 5510 sayılı kanun altında gösterilmesi için çalışma yapıldı. Yapılan bu işlemlerde Personel kartında tabi olunan kanun 5746 olan personel için ar-ge dışında çalışmış olması durumunda, bu personele ait e-bildirge verilirken; kanun numarası: ar-ge bölgesi 5746, diğer günler için kanun numarası; 5510 seçilmek üzere 2 e-bildirge düzenlenebilmesi sağlandı.
Bordro Listesi Dökümü tasarımında satır alanlarına “Arge Gün Sayısı” ve “Arge Sigorta Matrahı” alanları eklendi.
5746 sayılı kanuna tabi personelin puantaj hesaplaması yapılırken fazla mesai ücretlerinden muafiyet hesaplanmaması ve ek kazanç hesaplaması yapılırken ek kazanç kartındaki muafiyet değerlerini göz önünde bulundurması sağlandı.
5746 sayılı kanuna tabi personelin puantajının toplu puantajdan yapılabilmesi sağlandı.
5746 sayılı kanuna tabi personele verilen ek kazançların 5510 sayılı kanun üzerinden, ek kazanç kartındaki muafiyet değerlerine göre hesaplanması ve e-bildirgede 5510 altına yazılması için düzenleme yapıldı.
e-Bildirgede 5746 sayılı kanuna tabi personele verilen ek kazanç sigortadan muaf ise prim-ikramiye kısmına eklenmemesi sağlandı.

Son Eklenen 5 Haber